Hemma efter yoga-retreat

Åh! En sån skön och precis-vad-jag-behövde-helg jag haft!

Jag har känt mig försvagad och förvirrad en tid, och när jag gjorde ett chakratest visade det att fyra av mina sju chakran var svaga och stängda.

Förra helgen började jag googla efter yogaretreat inom rimligt avstånd och då dök retreatet med Yogabliss i Karbenning upp. Perfekt avstånd – två timmar med tåg, perfekt plats – Bergslagens skogar, sjöar och ängar, och lagom stort – max tio skulle få komma. Vi blev tio med läraren, Lou Åberg.

I det här vackra gamla huset bodde vi…
Degamlashem

Den här vägen gick vi till salen där vi yogade…

Kerbenning1

yogisar

En gammal skola…

karbennskola

Så den här helgen har jag yogat en massa (hatha, kundalini och yin), mediterat, sjungit, varit tyst, pratat med mina medyogisar, promenerat, bastat, badat badtunna ute i regnet, ätit gudomligt god vegetarisk mat (fick med mig recepten till två av rätterna av snälle husfar Olle!), smakat den delikata lokala osten och köpt med…. och blivit utskälld av tre mycket små, mycket energiska hundar.

Jag har också drömt galna, levande drömmar som jag håller för mig själv. Och ut ur all denna yoga, all sång och all meditation, går jag nu stärkt, beslutsam och mycket gladare.

Det behövs helt enkelt en retreat för mig då och då. Och nu att jag fortsätter yoga, helst varje dag.

vitblomma